Sendereihe: "Macht und Menschenrechte" ( Unser Politikblog TV) November - dann in anderem Format

Freitag, 8. Oktober 2021

Ποινική καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τα μέτρα σοκ της Κορόνα - Πρόσκληση για κατάθεση σχετικά με τον "εμβολιασμό"

Δελτίο Τύπου


Κατατέθηκε ποινική καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τα μέτρα σοκ της Κορόνα - Έκκληση για κατάθεση σχετικά με τον "εμβολιασμό


Το πολιτικό μας ιστολόγιο | 08.10.2021



Η υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (σύμφωνα με το ψήφισμα 53/144 του ΟΗΕ) Sarah Luzia Hassel-Reusing ετοιμάζει ποινική καταγγελία ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) στη Χάγη για τη χρήση του δόγματος του σοκ με το πρόσχημα της Κορόνα. Η κατηγορία αφορά πράξεις που έχουν φθάσει στη σοβαρότητα ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας (άρθρο 7 του Καταστατικού της Ρώμης). Οι άμαχοι πλήττονται στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας και συστηματικής πολιτικής με τα εγκλήματα της δολοφονίας (στοιχ. α), της κράτησης ή άλλης σοβαρής στέρησης της ελευθερίας κατά παράβαση θεμελιωδών κανόνων του διεθνούς δικαίου (στοιχ. ε), των βασανιστηρίων (στοιχ. στ), της δίωξης (στοιχ. η) και άλλων απάνθρωπων πράξεων παρόμοιας φύσης που προκαλούν σκόπιμα μεγάλη ταλαιπωρία ή σοβαρή βλάβη στο σώμα ή στην ψυχική ή σωματική υγεία (στοιχ. ια). Τα μέτρα σοκ εξυπηρετούν τα συμφέροντα εξουσίας, ιδεολογίας και κέρδους διαφόρων κύκλων που αλληλοεπικαλύπτονται.


Εν τω μεταξύ, η παγκόσμια εκστρατεία Corona έχει θρηνήσει αμέτρητα θύματα του λεγόμενου "εμβολιασμού". Το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας πρέπει να διερευνηθεί και οι ένοχοι να λογοδοτήσουν. Μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτό με τη μαρτυρία σας. Οι θιγόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσωπο και φωνή μέσω της καταγγελίας και να σώσουν ζωές άλλων ανθρώπων, εν τω μεταξύ και ζωές παιδιών.

  

Χρειαζόμαστε τις μαρτυρίες με όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, υπογραφή και ρητή άδεια για να τις χρησιμοποιήσουμε για την ποινική καταγγελία που θα κατατεθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τα μέτρα σοκ της Κορόνα.


Οι μαρτυρίες θα πρέπει να καθοδηγούνται από τις ακόλουθες ερωτήσεις:

-Πότε παραλάβατε ποιο παρασκεύασμα mRNA/DNA ("εμβόλιο") κατά του Sars-CoV-2 από ποια φαρμακευτική εταιρεία;

-Ποιες σοβαρές ή/και επίμονες παρενέργειες είχατε που δεν είχαν εμφανιστεί πριν από τον εμβολιασμό;

-Παρακαλείστε να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία για τα εν λόγω προβλήματα υγείας με βεβαίωση του γιατρού σας.

-Ποιες συνέπειες είχαν για εσάς αυτά τα προβλήματα υγείας;

-Σας πίεσαν να πάρετε το τσιμπήμα; Αν ναι, ποιος το έκανε αυτό και με ποιον τρόπο;

- Σε ποιο βαθμό έχετε ενημερωθεί για τον πειραματικό και γενετικά χειριστικό χαρακτήρα του παρασκευάσματος mRNA/DNA;



Η μαρτυρία πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα. Παρακαλείσθε να αποστείλετε το υπογεγραμμένο έγγραφο το συντομότερο δυνατό στη διεύθυνση


Sarah Luzia Hassel-Reusing

Υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σύμφωνα με το ψήφισμα 53/144 του ΟΗΕ

Thornerstr. 7

42283 Wuppertal (Γερμανία)

+492022502621


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.